Bram Hulleman – Fysio Activ – Houten

Bram Hulleman

Bram Hulleman

Manueel therapeut, Sportfysiotherapeut, Dry Needling, Hardloopblessures
E-mailadres:
info@fysioactiv.nl

Sport is mijn lust en mijn leven. Ik sport zelf graag, maar ook als coach, verzorger en fysiotherapeut ben ik altijd met sport bezig geweest. Ik heb American Football gespeeld en daarbij amateur, nationale en professionele teams begeleid. De laatste vier jaar heb ik ook veel dansers behandeld en in een team de fysiotherapeutische zorg voor Introdans verzorgt.

Ik wil mensen ondersteunen en begeleiden om actief aan hun klacht te werken. Zodat we samen naar een goed resultaat kunnen werken, waarbij u leert om zelfstandig uw klacht te managen. Ook gaan we ervoor zorgen dat uw klacht op lange termijn verholpen is.

Werkervaring en opleidingen:
Per 1 februari 2017 ben ik mijn eigen praktijk gestart.
Ik ben in 2004 afgestudeerd aan de hogeschool Zuyd te Heerlen en na mijn studie heb ik 8 jaar in het zuiden van het land gewerkt.
Eind 2012 ben ik verhuisd naar Arnhem en heb ik gewerkt in een praktijk waar ik veel met dansers heb gewerkt zowel amateur, MBO, HBO en professioneel (Introdans).
In 2007 heb ik de opleiding tot Physical Rehabilitation Trainer level B afgerond. Tevens ben ik in 2014 afgestudeerd als manueel therapeut volgens het Maitland Concept.

Specialismes/aandachtsgebieden:
Sportfysiotherapie, Manuele therapie Maitland Concept, dansblessures, trainings begeleiding, Mulligan Concept, Medical taping, Beweegprogramma Diabetes en tapen (preventief, sport en na blessures)

Terug naar overzicht