Online Consult Houten Fysiotherapie

Online Consult

Online Consult

In de huidige periode van Corona kunnen wij ons voorstellen dat u liever niet naar de praktijk komt. Dan is een online consult een goed alternatief. Onze ervaring is dat online consulten effectief zijn om aan uw klacht te werken. Ook als het voor u beter uitkomt om niet te reizen naar de praktijk zijn online consulten een alternatief.

Afhankelijk van uw klacht zijn er verschillende mogelijkheden die we op uw klacht en wensen afstemmen. Een fysiek onderzoek in de praktijk kan gecombineerd worden met online begeleiding daarna. Ook kunnen alle consulten online gedaan worden of een andere combinatie.

Neem contact met ons op dan zoeken we voor u de optimale oplossing. Mocht u daarbij extra oefenmateriaal zoals bijvoorbeeld weerstandsbanden nodig hebben dan proberen we hier zo veel mogelijk in te voorzien. Dit brengen we dan bij u thuis, geheel volgens de geldende maatregelen.

Voor de consulten gebruiken wij WeSeeDo voor zorgverleners. Zo kunnen we garanderen dat uw consult veilig en volgens de laatste AVG standaard en ISO normering plaats vind. Met WeSeeDo hoeft u geen programma’s te downloaden of andere handelingen te doen. Geef aan dat u graag online behandelt wil worden als u contact opneemt met ons, dan regelen wij de rest.